Word vriend, sponsor, of hoofdsponsor van
de Kledingbank Nijmegen

Vriend word je als je € 100 stort. Je wordt dan met naam en evt. bedrijfsnaam + logo vermeld als vriend op de site van de Kledingbank. Je mag het (aangepaste) logo van de Kledingbank op je eigen site laten zien. Dat wordt dan een logo van de Kledingbank ovv vriend 2015. Vanaf 1-1 2016 kun je opnieuw vriend worden – je krijgt automatisch tijdig een mail van de Kledingbank. Winkeliers krijgen desgewenst een deursticker van ovv 'vriend 2015'.

Sponsor word je als je € 500 tot € 1.000 stort. Je wordt dan met naam en evt. bedrijfsnaam + logo vermeld als sponsor op de site van de Kledingbank. Je mag het (aangepaste) logo van de Kledingbank op je eigen site laten zien. Dat wordt dan een logo van de Kledingbank ovv sponsor 2015. Vanaf 1-1 2016 kun je opnieuw sponsor worden – je krijgt automatisch tijdig een mail van de Kledingbank. Winkeliers krijgen desgewenst een deursticker ovv sponsor 2015.

Hoofdsponsor word je als je € 1.000 of meer stort. Je wordt dan met naam en evt. bedrijfsnaam + logo vermeld als hoofdsponsor op de site van de Kledingbank. Je mag het (aangepaste) logo van de Kledingbank op je eigen site laten zien. Dat wordt dan een logo van de Kledingbank ovv hoofdsponsor 2015. Vanaf 1-1 2016 kun je opnieuw hoofdsponsor worden – je krijgt automatisch tijdig een mail van de Kledingbank. Winkeliers krijgen desgewenst een deursticker ovv hoofdsponsor 2015.