Om de Kledingbank Nijmegen tot een succes te maken is hulp in alle vorm van harte welkom.

Financieel

Uw financiële bijdrage kunt u overmaken naar onze rekening bij de RABO-bank:
NL05 RABO 0173 9045 72, t.n.v. St. Kledingbank Nijmegen e.o.
De Kledingbank Nijmegen heeft een erkenning als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) van de belastingdienst. Dit betekent dat uw schenking aftrekbaar is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Leuk en belangrijk vrijwilligerswerk doen?

De Kledingbank Nijmegen e.o. helpt haar vele cliënten met louter vrijwilligers. Steeds meer cliënten weten ons te vinden dus we zoeken vrijwilligers. Wil je tijd steken in het helpen van onze cliënten? Wil je helpen bij het sorteren van kleding die bij ons binnenkomt? Of wil je helpen door de telefoon te bemannen, licht administratief werk te doen, zoals agendabeheer? Wil je werken in een prettig team voor mensen die het hard nodig hebben? Bel of mail ons dan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mogen we je dan begroeten, bij ons?

 

Kleding brengen

Je kunt tijdens openingstijden zonder afspraak maandag t/m donderdag tussen 09.30u en 16.00u kleding brengen. Alle schone, hele en moderne kleding is welkom. Voor heren en kinderen komen we vaak broeken en schoenen tekort. Deze items zijn extra welkom!  

Wat gebeurt er met kleding die wordt ingebracht?

Wat gebeurt er met kleding die wordt ingebracht? Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Dit betekent dat alle kleding goed terecht komt. Wij krijgen kleding van particulieren, restkleding van winkels en inzamelingsacties van organisaties. Wij zijn wij heel blij met alle kleding! Kleding en textiel